muurahaiskauppa

Tietosuojaselostus Crickets Online Oy:n asiakkaille

TIETOJA MEISTÄ

Velvollisuutemme on pitää henkilötietosi turvassa, jotta voit luottavaisin mielin saada tietoa kampanjoistamme ja tukea työtämme. Tämän tietosuojailmoituksen tarkoituksena on kertoa sinulle, miten käsittelemme tietojasi.

Crickets Online Oy (Myöh. CO) vastaa kaikista CO:lle kerätyistä tiedoistasi. Yleisesti CO tekee tämän suoraan. Joissakin tapauksissa CO:n valtuuttamat kolmannet osapuolet voivat kerätä tietoja CO:n puolesta. Kun kolmas osapuoli kerää tietojasi, nämä osapuolet ovat lain ja CO:n kanssa solmitun tietojenkäsittelysopimuksen mukaan velvollisia käsittelemään tietojasi vain CO:n nimenomaisesti asettamiin tarkoituksiin.

Useimmissa tapauksissa CO kysyy vain nimesi ja yhteystietosi voidakseen olla sinuun yhteydessä markkinointiin ja kahdenkeskiseen kaupankäyntiimme liittyen. Joskus saatamme pyytää lisätietoja, kun se saattaa auttaa meitä kohdistamaan viestintämme merkityksellisyyttä kohdallasi.

CO ei myöskään koskaan jaa tai vaihda tietojasi muiden järjestöjen tai kolmansien osapuolien kanssa, ellemme ole selvästi tuoneet sitä ilmi. Joihinkin tietojenkäsittelytehtäviin saatamme kuitenkin joutua käyttämään kolmansia osapuolia. Kaikissa näissä tapauksissa näillä kolmansilla osapuolilla on pääsy vain niihin tietoihin, joita he tarvitsevat kyseistä käsittelyä varten eikä heillä ole lupaa käyttää tietoja muihin tarkoituksiin.

Jos sinulla on kysyttävää siitä, kuinka CO käsittelee tietojasi, etkä löydä vastausta seuraavista tiedoista, voit kirjoittaa meille osoitteeseen

Crickets Online Oy c/o Justecon Oy PL 446 00100 HELSINKI

tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@crickets.online .

Antamalla tietosi CO:lle hyväksyt tämän tietosuojailmoituksen ja valtuutat CO:n keräämään, säilyttämään ja käsittelemään tietojasi esittämillämme tavoilla.

CO kunnioittaa asiakkaidensa yksityisyyttä. Haluamme suojella ja hallita henkilötietojasi asianmukaisella tavalla. Kun keräämme ja käytämme henkilötietojasi, olemme tietosuojalain mukainen rekisterinpitäjä.

 

AVAINTERMIT

Henkilötiedot ovat tietoja, joita voidaan käyttää tunnistamaan tietty henkilö tai ottamaan häneen yhteyttä, kuten nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite jne. Näitä ovat myös online-tunnisteet ja paikkatiedot, kuten IP-osoitteet ja matkapuhelimien tunnisteet.

Rekisterinpitäjä päättää, miksi henkilötietoja kerätään ja miten niitä käytetään ja käsitellään.

 

MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI JA MIKSI?

Yhteystietosi

Keräämme ja säilytämme yhteystietojasi nimesi ja osoitteesi. Voimme kysyä myös puhelinnumeroa tai syntymäpäivää.

MIKSI KERÄÄMME TIETOJASI?

Crickets Online Oy käyttää tietojasi mm. seuraavilla tavoilla:

  • Pidämme sinut ajan tasalla kampanjoistamme.
  • Reklamaatioihin vastaaminen.
  • Kutsut kampanjoimaan kanssamme mahdollisia asiakasetuja tai ehkä tulevaisuudessa jopa yrityksen osakkeita vastaan.
  • Työ- ja yhteistyömahdollisuuksista kertominen.
  • Mainostamisemme, kampanjoimisemme ja muiden toimintojen analysoiminen ja kehittäminen tehokkuutemme parantamiseksi ja kustannustemme laskemiseksi.
  • Tietojesi valvominen petoksien estämiseksi.
  • Työskentely viranomaisten kanssa petos- tai rikostutkimusasioissa.
  • Saatamme myös käyttää nimeäsi tai yhteystietojasi tarkistaaksemme muista kaupallisesti saatavana olevista lähteistä, kuten LeadCloudista, että meillä on uusimmat yhteystietosi. Tämä voi sisältää lisäyhteystietojen täydentämisen.

Saatamme ottaa sinuun yhteyttä postitse, puhelimitse tai sähköpostitse. Voit kirjoittaa meille, soittaa meille tai lähettää meille sähköpostia ja pyytää meitä olemaan ottamatta yhteyttä millään näistä tavoista. Sähköposteissamme on aina viestin alareunassa mahdollisuus peruuttaa tilaus.

TIETOJESI KERÄÄMISEN LAILLISET PERUSTEET

Keräämällä sinulta tietoja pyrimme tarjoamaan sinulle mahdollisimman hyvää palvelua ja parantamaan palveluamme jatkuvasti. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuksia edistää omalta osaltasi nykyistä ekologisempaa ruoantuotantoa.

TIETOJEN ANTAMATTA JÄTTÄMISEN VAIKUTUS, JOS ON KYSE LAILLISESTA TAI SOPIMUKSELLISESTA VAATIMUKSESTA

Jos et anna pyytämiämme tietoja, emme voi ehkä palvella teitä yhtä täysipainoisesti kuin muita asiakkaita.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 6.6.2018 alkaen.

Verkkokauppa

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Muurahaiskaupan yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

  • Crickets Online Oy c/o Justecon Oy, PL 446, 00101 HELSINKI, FINLAND
  • Puh: 09 424 50 262
  • Sähköposti: info@crickets.online

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Asiakkaan tulee toimituksen vastaanotettuaan viivytyksettä tarkastaa, että toimitus on sisältänyt hänen tilaamansa Tuotteet ja että Tuotteet ovat virheettömiä. Mikäli Asiakas havaitsee virheen, Asiakkaan tulee välittömästi ja viimeistään 7 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta ilmoittaa siitä Crickets Online Oy:n asiakaspalveluun .

Toimituksessa tai Tuotteissa todetuissa kuluttajansuojalain tarkoittamissa viivästys- tai virhetilanteissa sovelletaan kuluttajansuojalain 5 luvun säännöksiä viivästyksen ja virheen seuraamuksista.

Muutenkin näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset riidat ratkaistaan suomalaisessa tuomioistuimessa.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.